Småföretagare fick flaggskeppsbutik i London i 12 timmar

Under sex dagar i oktober hjälpte iZettle 6 av Storbritanniens minsta företag att öppna upp butik på en av Londons mest populära shoppinggator! En butik, sex premiär-öppningar och sex stängningar under sex dagar, mitt i hjärtat av den europeiska metropolen. Kolla in iZettle-stuntet som över en natt förverkligade sex småföretagares största dröm!

Det blir allt svårare att överleva som småföretagare. De populära shoppingstråken runtom i världen domineras av gigantiska företag med stora plånböcker. De minsta aktörerna får kämpa hårt för att slå sig fram och ta plats i bruset. iZettle vill påminna småföretagarna om att även de globala företagen på Oxford Street en gång i tiden har varit små. För att visa att iZettle står bakom småföretagen i deras kamp om att bli stora gjorde de något som ingen någonsin gjort förut: De lät sex av Storbritanniens allra minsta företag öppna upp varsin butik på Storbritanniens allra största shoppinggata. Under 12 timmar var.

izettle-london

 Tom Hardless, grundare av Iam Vibes: ”Att vara en del av iZettles 12 Hour Store var en dröm som gick i uppfyllelse. Jag kommer aldrig att glömma de tolv magiska och roliga timmarna. The 12 Hour Store gav mig inte bara en fysisk plats att sälja från, utan också en enorm kick. Och det fick mig att inse hur lycklig jag är över att ha ett varumärke som folk tror på och vill vara en del av.”

Varje natt slet man hårt för att bygga om och skräddarsy butiken utifrån varje företag. Väggar revs, golvet lades om, skyltar åkte upp och ner, inredningen byttes ut; iZettles betalningslösning var det enda som var det samma. Under sex dagar bjöd man in till sex storslagna premiäröppningar och sex storslagna stängningar i en och samma butik. Folk hade möjlighet att upptäcka ett nytt, spännande företag varje dag. Det blev succé! Butiken svämmade över av människor, det snackades om det överallt och responsen var fantastisk. Och viktigaste av allt, de sex småföretagarna var med om något de tidigare bara kunnat drömma om.

izettle-12-hour-store

iZettle vill stötta småföretag och hjälpa dem att bli så bra som det bara går. Med iZettle kan du driva ditt företag på en tablet eller smartphone och ta betalt med kort, oavsett vart du befinner dig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.