Bo vid en gravplats i Paris katakomber under Halloween

Två tappra själar har chansen att bli de två första levande personerna att vakna upp i Paris katakomber när Airbnb lanserar sitt senaste ”A Night At” boende. Den 31 oktober kommer bostadsförmedlaren att, för första och enda gången, göra det möjligt för två vinnare att övernatta i de skräckinjagande katakomberna under Paris gator. 

De två lyckliga kan se fram emot en dag full av unika aktiviteter och en lång natt bland dödskallar och benknotor. Dagen börjar med en privat guidning i katakomberna, följt av en lyxig middag ackompanjerad av en stråkkvartett. När natten nalkas kommer ni vaggas till sömns med skräckhistorier från gravplatsen. Lyckas ni somna i den lyxiga, men skräckinjagande sovkammare, kommer ni att vakna upp som de första personerna som vaknat upp från graven.

Sedan 1950 talet är det förbjudet att besöka katakomberna utan en guide och ingen har tidigare fått tillstånd att spendera en natt där.

Paris katakomber är det senaste boendet i ”A Night At” konceptet från Airbnb. Tidigare har resenärer övernattat hos den världskända fotbollsspelaren Andres Iniestas vingård, i ett KLM flygplan, i ett IKEA-varuhus och i en skidlift, hängandes 2700 meter ovanför havet.

För att vinna
Gå in på ”A Night At” Catacombs, klicka på ”tävla” och skriv sedan en motivering till varför just du är modig nog att vinna. Tävlingen öppnar den 6 oktober och stänger den 20 oktober klockan 23:59. Vinnaren blir kontaktad direkt när tävlingen är stängd och övernattningen sker den 31 oktober. Vinnaren får ta med sig en person och bor ni inte i Paris bjuder Airbnb på flyg och transport tur och retur.

Fler bilder (klicka på bilderna för att se i full storlek):

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.