Grand Hotel Excelsior, Malta

Grand Hotel Excelsior

Femstjärniga Grand Hotel Excelsior i Valletta är beläget precis vid vattnet med en spektakulär utsikt över Marsamxett Harbour och Fort Manoel. Här finns flera restauranger och barer som alla erbjuder förstklassig mat och dryck. Förutom Vallettas enda privata strand finns även inomhus- och utomhuspool samt en pool för barnen.

I själva hotellet kan man besöka högklassiga Le Grand Spa som har sauna, jacuzzi, hydroterapi, ångbad, fitnessadelning och skönhetssalong. För den som föredrar överdådiga entréer finns här en marina att angöra sin båt vid. Hotellet erbjuder även konferenscenter och bankettsal. Hotellet har 428 rum fördelade på 10 våningar. Rummen är mycket rymliga och lyxiga med gott om naturligt ljus och en vacker utsikt.

För den som vill finns både rum med balkong eller terrass som valmöjlighet. Här kan man välja mellan enkelsängar eller en kingsize-säng. Alla rum har en arbetsplats, wi-fi, platt-tv, dusch och ett rymligt badkar.

Priserna börjar på ca 1100 kr/natt för två vuxna. Läs mer om hotellet här, och för att läsa mer om Malta så rekommenderar vi ett besök på Maltaguiden.nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.