HammerFall Imperial 18 YO

HammerFall Imperial 18 YO

Med HammerFall Legacy Of Kings Single Malt Scotch Whisky fick bandet en succé hos både fans av metall, och whisky i världsklass. Med sin rökiga karaktär blev den en favorit hos konsumenter och skribenter.

Arbetet med whiskyn gav även bandet blodad tand, och för att uppmärksamma att det var arton år sedan debutalbumet “Glory to the Brave” såg dagens ljus släpper de nu sin andra whisky: HammerFall Imperial. Denna gång är det just en 18-årig Speyside-whisky som valts ut, och släpps i extremt begränsad upplaga. Med tanke på den sinande tillgången på äldre whisky internationellt är det sensationellt att hitta fat av en kvalitet som HammerFall Imperial.

HammerFall Imperial 18 YO är en  Single Malt Scotch Whisky från distriktet Speyside i Skottland. Lagrad i minst 18 år på ekfat och buteljerad 2015 är det en exklusiv whisky som uppvisar den högsta kvalitet och elegans. Osedvanligt välbalanserad och mjuk skiljer den sig från de flesta whiskies som släpps idag, som genomgående är betydligt yngre.

HammerFall Imperial 18 YO släpps den 1:a oktober i en strikt limiterad upplaga om 1.200 flaskor och kostar 999 kronor. Artikelnummer hos Systembolaget är: 85364-01.

En reaktion på ”HammerFall Imperial 18 YO”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.