Hollywoodgäster klara för A Date with Hollywood på Comic Con Malmö

Nu är det klart vilka kända personer som kommer att delta på Comic Con Malmös exklusiva VIP-dag med A Date With Hollywood; en heldag där deltagare får chansen att ställa frågor, lyssna på föredrag och träffa stora, kända namn från filmbranschen i Los Angeles. Comic Con Malmö arrangeras för första gången den 12-13 september på Malmömässan.

a-date-with-hollywood-comic-con-malmo

Gabriel Cohen är manager på Management 360, ett av Hollywoods största managementbolag och han är specialiserad på att hitta och utveckla nya skådespelartalanger i filmbranschen. Hans lista på klienter innehåller namn som Margot Robbie (THE WOLF OF WALL STREET, SUICIDE SQUAD och kommande TARZAN med Alexander Skarsgård), Michael Chiklis (THE SHIELD, VEGAS) och Luke Mitchell (AGENTS OF S.H.I.E.L.D.). Han kommer att ge sina bästa tips om hur man kan slå sig in i filmbranschen i Hollywood, vilka som är de vanligaste missuppfattningarna kring att jobba som skådespelare samt hur han arbetar med internationella skådespelare för att bygga deras karriärer i Los Angeles.

Gabriel Cohen

Christian Magdu är känd från svenska storserier som BECK, OSKYLDIGT DÖMD och just nu aktuell med JOHAN FALK-filmerna LOCKDOWN och SLUTET, som toppat alla listor i sommar. Han är del av den svenskvåg som intagit Hollywood under de sista åren och kommer att tala om hur hans resa dit började, hur det var att som svensk jobba med produktioner som TRUE BLOOD, EASY TO ASSEMBLE och LOST TAPES och lite om skillnaderna på att jobba med en svensk agent och en amerikansk manager, samt hur man kan skaffa agent/manager i LA.

Christian-Magdu-3

Jeanne McCarthy har jobbat som rollsättare (casting) i mer än 20 år, storfilmer och serier hon varit inblandad i är bland annat Oscarsnominerade FOXCATCHER, 21 & 22 JUMP STREET, GET HIM TO THE GREEK, I, ROBOT; FORGETTING SARAH MARSHALL, ANCHORMAN, ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND och SILICON VALLEY. Hon är ett av Hollywoods absolut största namn inom rollsättning och har bakgrund från Broadway i New York. Jeanne kommer bland annat att prata om hur casting-processen i Hollywood går till och om hur man som skådespelare kan öka sina chanser att sticka ut i den massiva konkurrens som råder på marknaden.

Jeanne-McCarthy

Chris Gorham är ett känt namn från tv-rutan i USA. Hans stora genombrott kom som den blinde CIA-agenten Auggie i COVERT AFFAIRS (som bl a filmat ett avsnitt i Stockholm), men för den svenska publiken är han nog mest känd som Henry, Bettys pojkvän, i tv-serien UGLY BETTY och som trollkarlen från Oz i ONCE UPON A TIME. Han långfilmsdebuterade i Oscarsvinnaren Danny Boyles film A LIFE LESS ORDINARY, har spelat huvudrollen mot Anne Hathaway i THE OTHER SIDE OF HEAVEN och gjort flertalet röster till tecknade serier baserade på serietidningar, bland annat BATMAN och JUSTICE LEAGUE: WAR samt THRONE OF ATLANTIS. Chris har också regisserat avsnitt av tv-serier och har en lång erfarenhet av att som ung skådespelare bygga upp en framgångsrik karriär i Hollywood steg för steg. Han kommer också att dela med sig av sina bästa tips framför och bakom kameran.

Chris-Gorham---ugly_betty-(4)

Innehåll på A Date With Hollywood dagen
Heldagen med dessa fyra gäster från Hollywood kommer att gå av stapeln den 12 september 2015 mellan klockan 10-19 i Romeo-salen på Malmömässan. Efter genomfört seminarium kommer alla deltagare att i grupp få träffa varje Hollywoodgäst och få chansen att presentera sig och ställa sina frågor direkt. Antalet platser är begränsat till 100 deltagare. De fyra gästerna kommer även att göra ett kortare framträdande söndagen den 13 september på mässan och delta i en Q&A-session samt finnas tillgängliga för autografer och fototillfällen.

Intervjuförfrågningar innan och på plats under Comic Con Malmö kan göras till marika.renstrom@artexis.com. Möjlighet till förhandsintervjuer via e-mail finns och i viss mån även via telefon eller Skype.

Läs mer om Comic Con Malmö

Pressackreditering
Vill du som journalist eller fotograf bevaka Comic Con Malmö, så kan du ackreditera dig online.

För mer information om A Date With Hollywood, kontakta: 
Peter Jakobsen, PR Nordic – info@datehollywood.se, +45 40 19 91 08

För mer information om Comic Con Malmö, kontakta: 
Christian Kullman, projektledare, christian.kullman@easyfairs.com, 08-506 650 99
Marika Metsola Renström, pressansvarig, marika.renstrom@artexis.com, 08-506 650 35

Om A Date With Hollywood
A Date with Hollywood är evenemanget som tar Hollywood till dig. Managers, agenter, rollsättare, skådespelare och producenter som alla jobbar i Los Angeles kommer till Sverige för att inspirera, anordna workshops, svara på publikens frågor och träffa svenska talanger. Läs mer på www.datehollywood.se

Om Comic Con Malmö
I höst är det premiär för Comic Con i Malmö. På plats finns såväl spelutvecklare, serietidningsskapare och delar av Hollywoods film- och serieindustri. Gamex startade 2010 och har stadigt lockat runt 30 000 besökare till Kistamässan. Under 2014 slogs Gamex ihop med världskända MCM Comic Con. I år expanderar Comic Con till Malmö och arrangeras den 12-13 september på Malmömässan.
Läs mer på www.comiccon.se

Om Artexis Easyfairs
Artexis Easyfairs arrangerar idag 125 evenemang i 16 länder och driver 8 mässanläggningar i Benelux-länderna och Norden (Kistamässan och Malmömässan). Artexis Easyfairs har två affärsområden som drivs under två tydliga affärsområden; Artexis, som äger och driver mässanläggningar, samt mötes- och mässarrangören Easyfairs, som arrangerar över 50 egna mässor årligen i Sverige. Under 2013-14 hade bolaget 396 anställda och omsatte 93 miljoner euro. Läs mer www.artexis.com 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.