Middagsbjudning med dålig stämning

Dålig stämning

Nu bjuder Stockholms Improvisationsteater in till middag där ångestladdat umgänge och dålig stämning utlovas.

Stockholms Improvisationsteater har man spelat Improviserad Norén sedan hösten 2014, en föreställning som har hyllats av publiken och beskrivits som det starkaste teatern någonsin satt upp.

– Vi har ju jobbat upp den här påtagligt dåliga stämningen under två säsonger nu så under den tredje ville vi bjuda på ännu mer norénskt obehag för den som inte ryggar sånt, säger Janne Berg, improvisatör på Stockholms Improvisationsteater.

Middagarna kommer hållas under två kvällar, 11 och 12 december och den som vill – och vågar, får köpa biljett. Graden av engagemang från ”publiken”, i detta fall middagsgästerna, bestämmer man själv men trevligt kan man inte förvänta sig att ha.

– Det kommer kännas tryckt och konstigt ända från början, allt medan vår kock Johan Humlesjö serverar en fantastisk trerättersmiddag. Innan kvällen är slut tror vi att det har spårat ur på ett eller förhoppningsvis flera sätt, säger Janne Berg.

Middagarna är helt improviserade precis som teaterns övriga föreställningar. Lördagens middag är helt slutsåld men till fredagen finns fortfarande några få biljetter kvar. Norénmiddagarna utspelar sig 11 och 12 december kl 19 på Stockholms Improvisationsteater, Sigtunagatan 12 i Vasastan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.