Sponsrad video: Vimla – ingen mobiltelefon och inga bindningstider

Vimla är mobiloperatören som tror att det måste finnas bättre sätt att erbjuda mobiltelefoni på. Hos Vimla kan du ställa in ditt abonnemang som du vill, när du vill. Helt utan bindningstider och dessutom till ett lågt pris. Du väljer själv hur mycket data, samtal och meddelanden du vill betala för per månad. Tack var det har du alltid det abonnemang som passar just dig bäst – smart va? Du som vill prova Vimla får just nu halva priset i tre månader. Helt utan bindningstid, finstilta krav och mobiltelefon. Avsluta enkelt om du inte är nöjd!

Men vad är det med katterna?
Jomen såhär är det: katter är stora på Internet, men olika stora. Därför har Vimla valt att visa de olika inställningarna för mobildata med åtta kända internetkatter. Hur många kan du namnet på? Och hur mycket katt behöver du per månad? För dig som är designintresserad kan det vara intressant att veta att kattdockorna är ritade av illustratören Ingela P Arrhenius. Många känner igen hennes affischer, melamintallrikar och babushka-figurer för OMM Design.

vimla katter

Och just det! Vimla har extra bra priser på för dig som är student. Ännu mer surf för studiebidraget! Titta på videon och klicka dig vidare för att läsa mer!

Detta är en annons från Vimla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.