Santorini – nyhet hos Ving

santorini

Till sommaren 2015 börjar Ving med resor till den vackra, grekiska ön Santorini. Dit erbjuder Ving flexibla reguljärflygspaket, dryga tjugotalet hotell på fyra olika resmål – Kamari, Oia, Imerovigli och Thira.

Santorini är en av Greklands mest spektakulära öar. De dramatiska vyerna, fina stränderna och inte minst de vackra byarna har gjort Santorini till Greklands mest fotograferade ö. Badorten Kamari på östkusten, har ett myllrande folkliv, en härlig strand och vidsträckt utsikt över Egeiska havet. Längs den populära, svarta lavastranden löper strandpromenad och det är dit man går både för att shoppa, äta och roa sig. Oia har ett hisnande läge, högt uppe på en klippa på Santorinis norra udde, med fantastisk utsikt över havet. De bländvita husen med sina koboltblå tak, som hänger på sluttningen ovanför den gamla vulkankratern, pryder många grekiska vykort. Thira är huvudstaden och det är här du finner det mest intensiva folklivet, de flesta butikerna och de bästa restaurangerna och livligaste nöjeslivet. Söker man istället lugnet så gör man rätt i att välja Imerovigli, som är en av öns äldsta byar, högt uppe på kraterkanten med smala gränder och många trevliga caféer och tavernor.

Ving erbjuder nära 25 hotell i de fyra orterna. Allt från enklare lägenhetshotell till exklusiva femstjärniga Spa-hotell.

Till Santorini erbjuder Ving reguljärflygspaket från Stockholm med Norwegian direkt till Santorini i perioden 22 juni 2015 – 14 augusti 2015. Utresor på måndagar och fredagar och hemresor på tisdagar och lördagar. Från Köpenhamn erbjuds resor med Norwegian, på måndagar, i perioden 22 juni 2015 – 10 augusti 2015. Man kan även resa med Aegean Airlines via Athen tre dagar i veckan mellan 14 april – 24 oktober 2015 och med Austrian Airlines via Wien, på lördagar, i perioden 2 maj – 3 oktober 2015.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.