Yasuragi lanserar podcast

Yasuragi-podcast

I samarbete med den erfarna journalisten Annika Dopping ska Yasuragi skapa podsändingar i syfte att inspirera och  dela med sig av den kunskap man samlat på sig under företagets snart sjuttonåriga historia.

Yasuragi är en plats för hela människan och hela livet. En plats som många återvänder till för att återhämta sig, ha ett fokuserat företagsmöte eller under sommaren inviga sina barn i konsten att ta det lugnt. Hit kommer olika typer av människor i alla åldrar. Med grund i uråldriga japanska traditioner och inspiration från den senaste forskningen om människans välbefinnande står Yasuragi stadigt i ett samhälle som på många plan snurrar allt snabbare.

Det är viktigt för oss att människor ska må bra, en pod är därför ett utmärkt sätt att dela med oss och ge tips till lyssnarna om hur man kan leva livet på ett mer hållbart sätt, säger Florence Cardell Marknads- och försäljningschef på Yasuragi.

Annika Dopping kommer att leda programmen på olika teman varje gång. Spännande gäster och kunniga medarbetare intervjuas och tanken är att fördjupa kunskapen om kärnvärdena i konceptet Yasuragi.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.